Maria gill - programansvarig för mvte 2021

Vi presenterar stolt Maria Gill som programansvarig för MVTe 2021 

Maria arbetar som projektledare på RISE Research Institutes of Sweden, Digital Health Lab. Hon har tidigare agerat programansvarig för MVTe och i år är det dags igen. Vi ser fram emot att ta del av hennes kompetens och driv i vårt arbete framåt. 

Jag ser fram emot att axla rollen som programansvarig för MVTe igen. Det har hänt så mycket i kommunerna sedan den första konferensen vilket ger en annan sorts utmaning - det rådande läget adderar också till hur vi tänker kring digital vård och omsorg inom socialtjänsten - vilket självfallet ska spegla sig i 2021 års konferens. Ett viktigt fokus kommer vara att utbyta erfarenheter - genom samtal och dialoger kommer vi att lära oss massor under de tider som råder och de lärdomarna kommer mest troligt vara en viktig del av konferensens innehåll.

Framför allt så ser jag fram emot och håller tummarna för att vi i januari 2021 har möjlighet att ses för att utbyta erfarenheter, inspireras och lära oss av varandra.

Maria Gill