Jonas hampus - ny representant i programrådet

Jonas Hampus, ny representant från Föreningen Sveriges Socialchefer

Vi kan med glädje presentera Jonas Hampus, kassör och en av fyra i det verkställande utskottet, som det senaste tillskottet i programrådet. 

För att göra framtidens teknik tillgänglig för alla Anser Jonas att det krävs ett fungerande digital infrastruktur. “Här har kommunerna hamnat i ”bakvattnet” av stat och region. De goda exempel på digitaliseringens möjligheter som t.ex. skatteverket och försäkringskassan visat på men också det som sker inom regionerna med t.ex. ”Min vård” och ”1177” är något som behöver komma till den primärkommunal nivå till del på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt” – Jonas Hampus.

Varmt välkommen till programrådet, vi ser fram emot att ta del av din erfarenhet och visdom. 

 

Andra artiklar som kan vara till ditt intresse

Mjölby kommuns digitala transformation har fått en extra skjuts av coronapandemin ​

Mjölby kommuns DIGITALA TRANSFORMATION har fått en extra skjuts av coronapandemin Magdalena Green, Mjölby kommun. Kultur och ledarskap är avgörande för snabb omställning Den digitala transformationen på Omsorgs- och socialförvaltningen i Mjölby kommun har fått en extra skjuts av coronapandemin då fler ser nyttan och behovet av digitala lösningar. Förvaltningen har haft stort fokus på

Läs mer »

Pani Hormatipour – ny representant i programrådet

Pani hormatipour – ny representant i programrådet Pani Hormatipour, en återkommande tillgång till programrådet Pani arbetar som handläggare/strateg på SKR, Sveriges Kommuner och Regioner. Utöver sitt perspektiv från SKR tar hon även med sig viktiga erfarenheter och kunskaper från tidigare år då hon medverkat i programrådet. Struktur, effektivitet och att höja besökarupplevelsen ytterligare inför 2021 är

Läs mer »

Monica Johansson – ny representant i programrådet

Monica johansson – ny representant i programrådet Monica Johansson, ny representant från Inera Vi kan med glädje presentera Monica Johansson, innehållsansvarig mässor och konferenser på Inera, som det senaste tillskottet i programrådet. Monica tar med sig ett perspektiv i form av förväntningar och behov i digitaliseringsfrågor från Sveriges landsting och regioner. Ett aktuellt ämne inför kommande

Läs mer »
Scroll to Top