Easyfairs tecknar avtal med SGS – på vår mötesplats är du säker!

Easyfairs, arrangör för MVTe på Kistamässan samarbetar nu med SGS, världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag. Detta för att säkerställa att våra hälso- och säkerhetsprotokoll fortsätter att uppfylla de högsta internationella standarderna för att skydda och förhindrar spridning av COVID-19.

SGS valdes ut för sin omfattande globala erfarenhet och beprövade prestanda när det gäller att tillhandahålla integrerade rengörings- och hygienlösningar och kommer att stödja Easyfairs i alla anläggningar. I Sverige innefattar detta Kistamässan, Åbymässan och Malmömässan.

Samarbetet med SGS säkerställer att de nya protokollen valideras, anpassas i enlighet med lokala krav och rekommendationer. Enligt detta protokollet kan mötesplatser som följer protokoll få en officiell etikett för renhet och desinfektion, utfärdad av SGS.

Läs mer om samarbetet mellan Easyfairs och SGS här.

Andra artiklar som kan vara till ditt intresse

Annemieke Ålenius – ny representant i programrådet

Annemieke ålenius – ny representant i programrådet Annemieke Ålenius, ny representant från E-hälsomyndigheten Vi kan med glädje presentera Annemieke Ålenius, avdelningschef på E-hälsomyndigheten, som det senaste tillskottet i programrådet. Vid frågan om det finns något specifikt perspektiv Annemieke skulle vilja lyfta på kommande mötesplats svarade hon följande: Coronakrisen har inte enbart visat på betydelsen av digitala

Läs mer »

Mona Jonsson, ny representant i programrådet

Mona Jonsson, ny representant i programrådet Vi presenterar stolt Mona Jonsson, Senior strateg Digital Hälsa på RISE, som första representant i vårt programråd. Från RISE tar hon med sig ett brett perspektiv med omvärldsbevakning, implementeringsprocesser och gedigen forskning i spetsen. Vi ser fram emot att få ta del av Monas erfarenheter och perspektiv – välkommen

Läs mer »

Maria Gill – programansvarig för MVTe 2021

Maria gill – programansvarig för mvte 2021 Vi presenterar stolt Maria Gill som programansvarig för MVTe 2021  Maria arbetar som projektledare på RISE Research Institutes of Sweden, Digital Health Lab. Hon har tidigare agerat programansvarig för MVTe och i år är det dags igen. Vi ser fram emot att ta del av hennes kompetens och driv i vårt arbete framåt.  Jag

Läs mer »
Scroll to Top