Doro

Om oss

Att hjälpa äldre är kärnan i Doros verksamhet. Genom att erbjuda teknik möjliggör vi för äldre att kunna leva ett aktivt och oberoende liv. Våra teknikorienterade trygghetslösningar gör att de kan höra till, känna trygghet och vara en självklar del av samhället – precis som alla andra. Doros erbjudande innehåller ett antal tjänster och produkter – från telecare lösningar med en komplett digital larmkedja till lättanvända och anpassade mobiltelefoner för seniorer.

I över 30 år har vi hjälpt kommuner att digitalisera sin verksamhet för ökad effektivitet och kvalitet. Vi är idag marknadsledare inom välfärdsteknik i Sverige, Norge och Storbritannien och erbjuder en helhetslösning inom digitala trygghetslösningar, för äldre och funktionshindrade.

Vår välfärdsteknik kopplar samman seniorer, vårdgivare och verktyg för att uppnå den optimala mixen av digital och fysisk vård. Vi ökar både vård- och omsorgskvalitet och livskvalitet, vilket gör vård och omsorg mer tillgänglig för alla människor som behöver den både idag och imorgon.

Idag har Doro verksamhet i mer än 40 länder och driver sju larmcentraler på tre olika marknader. I Sverige har vi två larmcentraler – Malmö och Kalix. Doro är ett svenskt publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap. Besök www.doro.com

Markerad produkt

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top