Everon

Om oss

Vår vision är att genom teknisk innovation bidra till mer trygghet, större välbefinnande och bättre hälsa för äldre och funktionsnedsatta, på ett sätt som gynnar såväl individen som personalen och samhället i stort. Vi vill bidra till ett friskare åldrande genom ökad rörlighet och minskad isolering.

Everon är ett i grunden IT företag med egen utveckling inhouse och stor passion för smarta tekniska lösningar. Men kärnan i Everons idé kommer inte från teknik, utan från en vision att bidra till ett samhälle där alla äldre och funktionsnedsatta ges möjlighet till trygghet, hälsa och välbefinnande. Idag är Everon en av de ledande leverantörerna av trygghetslarm i Norden.

Vi har specialiserat oss på säkra molnbaserade lösningar för vård och omsorg, samlade i en plattform som är fullständigt skalbar och har brukarens behov i centrum. Våra trygghetsskapande tjänster bidrar till ett friskare åldrande, liksom en bättre och effektivare vård. Det är en lösning där verksamheten, likaväl som den individuella brukaren och samhället i stort står som vinnare.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top