GoesArt

Om oss

GoesArt är ett ny etablerat företag med fokus på innovativa produkter för vård och omsorg. Produkter som ger människor med funktionsnedsättningar en meningsfull vardag, och omvårdnadspersonal verktyg att aktivera och förbättra. GoesArt jobbar aktivt med produktutveckling inom området, och är idag en stolt representant för Tovertafel Original och UP.

Tovertafel är en digital spelenhet som hjälper personer med demens och vuxna med inlärningssvårigheter att interagera, utvecklat av det holländska bolaget Active Cues. De interaktiva spelen projiceras direkt på boendets eller daglig verksamhets gemensamma bord. Spelen främjar social interaktion och aktiverar även de kognitiva och fysiska förmågorna. De vackra spelen är unika och skänker människor glädje, där anhöriga och omvårdnadspersonal blir delaktiga.

Tovertafel UP är nyhet från November 2018, och visas nu på MVTe som första mässa i Sverige. UP´s målgrupp är vuxna med inlärningssvårigheter och med en anpassad spelutveckling för målgrupp.

Förutom försäljning erbjuder GoesArt hjälp med allt från installation till leverans. Utbildning och kunskap ingår i erbjudandet till omvårdnadspersonal och anhöriga. Vid inköp upprättas ett service avtal med uppföljning och teknisk support till våra kunder.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top