Max Manus

Om oss

Max Manus är ett skandinaviskt teknikföretag som under de senaste 40 åren har specialiserat sig på utveckling, marknadsföring och implementering av kommunikations- och taltekniklösningar för hälso- och sjukvårdssektorn. Vi utvecklar och anpassar avancerade lösningar för taligenkänning och digital diktering och integrerar även dessa lösningar i elektroniska patientjournalsystem.

Max Manus är idag Skandinaviens ledande leverantör av taligenkänningsteknik för vårdsektorn. Vi förser sjukhus i Sverige, Danmark och Norge med skräddarsydda lösningar inom taligenkänning och digital diktering. Max Manus har genom åren levererat taligenkänningslösningar till mer än 8 900 användare och vårt digitala dikteringssystem har över 20 000 användare.

Max Manus Gruppens programvarusortiment erbjuds både som fristående lösningar och integrerat med de flesta journalsystem. Dessutom erbjuder vi egenutvecklade stödmoduler och generellt konsultstöd, samt kurser och utbildning. Vi är cirka 70 medarbetare totalt med kontor i Göteborg, Oslo och Århus.

Max Manus har ett nära samarbete med Nuance inom taligenkänning och med Philips genom Speech Processing Solutions (SPS) inom diktering. Båda dessa företag är världsledande inom sina områden. Tillsammans med Nuance och SPS har vi utvecklat Skandinaviens första professionella produkter för taligenkänning, för såväl svenska, danska och norska språket.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top