Posifon

Om oss

Posifon AB är ett IT/telekom-företag som, baserat på app- och mobiltelefoniteknologi, utvecklar nya tjänster för ökad välfärd. De är ett innovativt och kundnära företag med huvudkontor i Göteborg. Deras vision är att alla, oavsett ålder, familjesituation, boende och förmåga ska känna sig trygga att självständigt kunna ägna sig åt fritidsaktiviteter och delta i samhällslivet. Trygghet och självständighet som ger en högre livskvalitet.

Produkter
Posifon GPS Smartsole är ett GPS-larm som placeras i skorna. Det aktiveras när användaren rör på skon och meddelar anhöriga, personal eller en larmcentral om användaren passerar utanför en bestämd trygghetsområde. Sulan är ett diskret sett att tillhandahålla spårningsmöjligheter och underlättar för den som lätt glömmer, eller inte vill bära en telefon, en armbands- eller fickenhet.

Posifon Keruve ger möjlighet att behålla din gamla klocka men samtidigt ha ett GPS-larm runt handleden. Dina anhöriga kan söka dig eller får meddelande när du passerar ut ur en trygghetsområde. De anhöriga hanterar allt från en enkel specialanpassad anhörigenhet, eller från Posifons portal. Det finns även möjlighet att specialbeställa en Keruve klocka för att anpassa den efter dina behov.

Posifon GeoSKeeper är ett kompetent GPS-larm med inbyggd telefonfunktion. Det medför att GeoSKeeper kan användas både som enkel mobiltelefon och som ett positionerande larm med trygghetsområde. Enheten kan svara automatiskt när anhöriga ringer och användaren kan själv ringa upp eller skicka ett förbestämt meddelande med en knapptryckning. Möjligheterna är många och GeoSKeeper är flexibel och kan enkelt anpassas till olika behov.

PharmaCell har utvecklat Careousel som är en liten, diskret och lättanvänd medicindoserare. Den programmeras på ett enkelt sätt och matar sedan fram rätt medicin vid rätt tidpunkt. Careousel GSM är försedd med en inbyggd mobiltelefonmodul som gör att man kan larma med SMS, ställa in Careousel i en webb-sida och få full kontroll på när medicinen tagits.

Erbjudanden
Posifon kan erbjuda tjänster som är vetenskapligt utvärderade, något de är mycket stolta över. Deras tjänster är utvecklade tillsammans med användare och kommuner och de följer de etiska riktlinjer som finns utarbetade. Posifon vill att deras kunder ska veta att det ligger mycket tanke bakom hur de erbjuder sina tjänster. Detta är en trygghet vid valet av system.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top