Svensk e-identitet

Om oss

Svensk e-identitet AB med huvudkontor i Uppsala är specialiserade på molntjänster för inloggning och signering till webbplatser och applikationer. Produkterna stödjer Single Sign On och tvåfaktorsinloggning. Tjänsterna är säkra, kostnadseffektiva och enkla att införa och förvalta. Resultatet för slutanvändarna är enkel och smidig inloggning och signering.

Tjänster i urval
HSA och SITHS
Vår fullservicetjänst för kommuner och privata vårdgivare gör det enkelt och kostnadseffektivt att administrera HSA och SITHS. Vi har lång erfarenhet av att lotsa såväl enmansföretag som rikstäckande vårdföretag till en passande lösning. Att använda oss som ombud är kostnadseffektivt, enkelt och ger dessutom tillgång till vår kunniga support. 1 200 vårdgivare har redan valt den enklaste vägen.

Mobilt SITHS
SITHS-kort i kombination med iOS-enheter möjliggör inloggning och tillgång till nationella tjänster såväl som lokala tjänster. Lösningen fungerar även för delade enheter.

VårdID
Användare med SITHS-kort använder en app likt BankID för inloggning istället för SITHS-kort. Lösningen kräver 1-1 devicer och passar användare som inte behöver tillträde till nationella tjänster.

iDappen
Organisationens nätverkskonto (AD-konto) kopplas ihop med en inloggningsapp likt BankID. Lösningen passar användare som inte behöver tillträde till nationella tjänster. Lösningen kräver 1-1 devicer.

Utöver nämnda tjänster erbjuder Svensk e-identitet en mängd andra lösningar och skräddarsyr dessa efter kundens behov.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top