Tunstall Nordic

Om oss

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka.

Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 50 länder över hela världen.

Två och en halv miljon brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster.

Tunstall Nordic är en del av Tunstall Healthcare Group. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, vi är verksamma i Sverige, Danmark och Finland samt har partners i Norge och på Island. Vi finns representerade på ett flertal orter i respektive land och har totalt ca 300 anställda.

Tunstall Nordic erbjuder ett brett sortiment av produkter och lösningar och är den optimala partnern inom nordisk äldreomsorg då vi har över 50 års erfarenhet av vård och omsorg för äldre och funktionshindrade.

Tunstall har en egen trygghetscentral som erbjuder specialiserad mottagning och förmedling av trygghetslarm. All personal på trygghetscentralen som tar emot larmsamtal har minst undersköterskeutbildning, något som gör Tunstall unikt.

Vår larmcentral är den största centralen för mottagning av trygghetslarm i Sverige, dit mer än 160 kommuner med över 80 000 trygghetslarm är anslutna.

Tunstall har avtal med nästan alla svenska kommuner avseende trygghetslarm, digitala lås, planeringssystem samt internsystem. Genom att välja Tunstall som leverantör står ni väl rustade inför de nya framtida krav som kan komma inom er verksamhet.

Tunstall – din helhetspartner för bättre vård och omsorg!

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top