Visiba Care

Om oss

Visiba Care är en teknisk plattform som ger vårdpersonal möjlighet att kommunicera med patienter i videomöten med upp till fem deltagare eller via säkra meddelanden. Plattformen består av en patientapp och ett vårdgivargränssnitt.

Lösningen är skalbar och flexibel och kan anpassas efter varje mottagnings specifika behov. Beroende på hur vårdgivaren valt att konfigurera lösningen kan både fysiska och digitala möten bokas via plattformen. Automatiska påminnelser säkerställer att alla kallade dyker upp till mötet.

Större vårdorganisationer kan med hjälp av Visiba Care implementera digital vård på bred skala och inkludera flera mottagningar med unika patienterbjudanden parallellt. Lösningen kan integreras med befintliga verktyg och vårdinformationssystem, och funktioner och flöden kan läggas till och anpassas utifrån behov.

Visiba Care är ett värdedrivet företag som grundades 2014 för att göra vården mer tillgänglig, effektiv och jämlik. Idag är Visiba Care Nordens ledande plattform för digitala vårdbesök. Kunderna återfinns
inom såväl den privata som offentliga sektorn i ett flertal länder, bl.a. Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Visiba Cares huvudkontor är beläget i Göteborg.

Läs mer på www.visibacare.com

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top