Yetitablet

Om oss

Yetitablet skapar meningsfull tillvaro för personer med funktionsnedsättning. Den fungerar precis så som en mobiltelefon med Androidbaserat gränssnitt och Play Store med miljoner av appar, vilket möjliggör en stor variation på aktiviteter.

Olika appar i stort format stimulerar aktivitet och ger möjlighet till självständigt bruk. Användarna kan teckna på egen hand eller spela olika spel såsom memory. Man kan även utveckla motoriska färdigheter eller träna hjärnan genom att öva upp minne och uppfattningsförmåga.

Den stora skärmen förvandlar allt till en gruppaktivitet. Frågesporter och musikquiz. Resor till fjärran länder eller hembygder med hjälp av Google Earth eller fotoarkiv.

Det är lätt att hitta innehåll utifrån var och ens egna intressen, vilket skapar motivation för att vara aktiv.

Yetitablet tår hårda tag. Därför passer jätten med stålskal och säkerhetsglas utmärkt för utmanande verksamhetsmiljöer. På ett motoriserat stativ är Yetitablet flyttbar och kan justeras till ett optimalt läge framför en rullstol.

”Det är så mycket enklare med aktiviteter med detta hjälpmedel. Vid exempelvis reminiscens så finns allt jag behöver på plats” Undersköterska, Stureby vård- och omsorgsboende, Stockholms stad

Markerad produkt

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top